Κυριακή 10 Μαΐου 2015

3o Tango Forest Camp 2015

"Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της ανθρωπότητας ο χορός ήταν συνδεδεμένος με το ύπαιθρο. Οι άνθρωποι συγκεντρώνονταν σε ξέφωτα δασών, σε πλατείες χωριών, σε αυλές εκκλησιών, σε αλώνια, για να διασκεδάσουν χορεύοντας ώρες ατελείωτες. Στη σύγχρονη εποχή χορό συναντάμε κυρίως σε αίθουσες, σε συλλόγους, σε θέατρα, σε σχολές ή σε νυχτερινά κέντρα... Η ανάγκη για χορό είναι έμφυτη, οι χορευτές προσεγγίζουν τη φύση με το δικό τους τρόπο, συνδέονται με το σύμπαν και νοιώθουν τους χυμούς του να κυκλοφορούν στο σώμα τους.Όλο το χρόνο διδάσκουμε χορό, κάνουμε πρόβες, δίνουμε παραστάσεις μέσα σε τέσσερεις τοίχους... Ο καιρός μπορεί να είναι κρύος ή βροχερός, το έδαφος δεν είναι κατάλληλο, ο αέρας παίρνει μακριά τη μουσική, αλλά η ομορφιά της κίνησης και τα πρόσωπα που λάμπουν θα ζεστάνουν τις καρδιές του τυχαίου πλήθους των περαστικών." *
Φέτος, για ακόμη μία χρονιά, το "Τέχνη στη Φύση" και το " Tango Forest Camp 2015 " μας προσκαλούν να κάνουμε ένα βήμα προς τη φύση, και να τη χαρούμε σε ανοιχτούς χώρους της παλιάς & νέας Καστανούσσας! Σε μια συνάντηση για σωματική, ψυχική και πνευματική δημιουργία!
* Άλκης Ράφτης
Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO, Παρίσι

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται ένα Tango camp μέσα στη φύση με μαθήματα tango, υπαίθριες βραδιές χορού και camping στο φιλόξενο και καταπράσινο τοπίο που προσφέρει το ορεινό χωριό Καστανούσσα Σερρών, γνωστό για την πολιτιστική του δράση τα τελευταία χρόνια!

Για μαθήματα και shows, συμμετέχουν:
-- Panagiotis Karaboulas & Maria Mantziou
-- Stelios Monachas & Wilelmini Kara
-- Stelios Stampoulidis Despina Amarantidou
-- Grigoris Tsitses & Nadia Cronidu
-- Tango Room Ensemble (Νατάσα Ρουβολή - χορογραφίες/χορός, Alekos Papadopoulos - μουσική σύνθεση/χορός, Valia Drosou - χορός,Παναγιώτης Τριανταφύλλου - χορός)
Φωτογραφίες από τις προηγούμενες χρονιές0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου